Contact

Liefdevolle reminder

Ik neem alleen cliënten aan met trauma en/of ervaren moeilijkheden rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Voor overige klachten en problemen, verwijs ik graag door naar andere psychologiepraktijken.

Aanwezigheid en bereikbaarheid

Ik werk op de dinsdag en de donderdag in mijn praktijk. Mijn werktijden zijn van 9 tot 17 uur.
Vanwege de behandelingen ben ik telefonisch vaak moeilijk bereikbaar.

  • Voor aanmeldingen kun je het beste onderstaand formulier invullen. Je krijgt dan direct een aanmeldbevestiging. Hiermee ben je op de wachtlijst geplaatst. Vanwege het grote aantal aanmeldingen zit ik tot en met de zomervakantie helemaal vol en zal daardoor voor nu (vanaf 26-04) ook geen nieuwe aanmeldingen kunnen aannemen. Dit omdat ik je graag op korte termijn wil kunnen helpen. De praktijk is gesloten tot en met 14 augustus.
  • Voor vragen en overleg heb ik een telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 12.30 en 13.00 uur. Mobiel: 06- 83 57 54 19
  • Praktijkadres: Veldkersmeen 78, 3844 RG Harderwijk

    Praktijkmail: info@dewittezebra.nl

Wachttijd:

De wachttijd bedraagt momenteel ongeveer 10-12 weken (peildatum 19-04-2022). Mocht je (hoog)zwanger zijn of net bevallen zijn, neem dan zeker even contact op en vermeld de duur van je zwangerschap of wanneer je bevallen bent, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Behandelen:

Mijn praktijkdeuren zijn en blijven open. Je bent welkom op de praktijk, waarbij ik je wel vraag bij gezondheidsklachten (waaronder hoesten, keelpijn, koorts etc) thuis te blijven. Ik behandel met het raam open en ik vraag je in de praktijk afstand te houden.

Daarnaast is het ook mogelijk om de behandeling via beveiligd videobeeldbellen te laten plaatsvinden. Of een combinatie van beide.

Aanmelden of een andere vraag: