Contact

Liefdevolle reminder.

Ik neem alleen cliënten aan met een trauma en/of ervaren moeilijkheden rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Voor overige klachten en problemen, verwijs ik graag door naar andere psychologiepraktijken.

Aanwezigheid en bereikbaarheid:

Ik werk op de dinsdag en de donderdag in mijn praktijk. Mijn werktijden zijn van 9 tot 17 uur.Vanwege de behandelingen ben ik telefonisch vaak moeilijk bereikbaar.

  • Voor aanmeldingen kun je het beste onderstaand formulier invullen. Je krijgt dan direct een aanmeldbevestiging. Hiermee ben je op de wachtlijst geplaatst.
  • Voor vragen en overleg heb ik een telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 12 en 12.30 uur.

Wachttijd:

De wachttijd bedraagt momenteel 4-6 weken (peildatum 17-09-2021). Mocht je (hoog)zwanger zijn of net bevallen zijn, neem dan zeker even contact op en vermeld de duur van je zwangerschap, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Behandelen in Corona-tijd:

Psychische klachten zijn er altijd, dus ook in tijden van het corona-virus (covid-19). Mijn praktijkdeuren blijven open en je bent fysiek welkom in de praktijk, waarbij ik uitdrukkelijk de richtlijnen van het RIVM hanteer. Om verdere besmetting te voorkomen, vraag ik om bij gezondheidsklachten (waaronder neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging, koorts en kortademigheid) thuis te blijven. We kunnen dan gezamenlijk bepalen of het haalbaar is om de behandeling via beveiligd videobeeldbellen door te laten gaan. Daarnaast is het in deze tijd om wat voor reden dan ook, altijd een optie om voor videobeeldbellen te gaan.

Aanmelden of een andere vraag:

    Mobiel: 06- 83 57 54 19

    Johanniterlaan 4D ( 1 hoog) 3841 DT Harderwijk

    Mail: info@dewittezebra.nl
    Web: www.dewittezebra.nl