Contact

Vanwege de behandelingen ben ik telefonisch vaak moeilijk bereikbaar. Wil je je aanmelden voor behandeling of heb je een vraag, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik probeer binnen twee tot drie werkdagen antwoord te geven op je bericht. Check ook even je spam als je niet binnen twee tot drie werkdagen een reactie hebt gehad.

Liefdevolle reminder: ik neem alleen cliƫnten aan met een trauma en/of ervaren moeilijkheden rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Voor overige klachten en problemen, verwijs ik graag door naar andere psychologiepraktijken.

Ik werk op de dinsdag en de donderdag in mijn praktijk.

De wachttijd bedraagt momenteel 8-10 weken (peildatum 28-09-2020).

Mocht je (hoog)zwanger zijn of net bevallen zijn, neem dan zeker even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Psychische klachten zijn er altijd, dus ook in tijden van het corona-virus (covid-19). Mijn praktijkdeuren blijven open en je bent fysiek welkom in de praktijk, waarbij ik uitdrukkelijk de richtlijnen van het RIVM hanteer. Om verdere besmetting te voorkomen, vraag ik om bij gezondheidsklachten (waaronder neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging, koorts en kortademigheid) thuis te blijven. We kunnen dan gezamenlijk bepalen of het haalbaar is om de behandeling via beveiligd videobeeldbellen door te laten gaan. Daarnaast is het in deze tijd om wat voor reden dan ook, altijd een optie om voor videobeeldbellen te gaan.

Mobiel: 06- 83 57 54 19

Johanniterlaan 4D ( 1 hoog) 3841 DT Harderwijk

Mail: info@dewittezebra.nl
Web: www.dewittezebra.nl