Over mij

Ik ben Marjolein Stokker (1981) en ben in 2018 met veel enthousiasme mijn eigen psychologiepraktijk in Harderwijk gestart gericht op de behandeling van trauma’s en beschadigende ervaringen rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ik zou mezelf beschrijven als enthousiast, betrouwbaar, sensitief en betrokken op andere mensen. Ik ben moeder en heb zelf vijf zwangerschappen gekend en drie prachtige, gezonde kinderen gekregen.

Ik ben altijd op zoek naar datgene wat jou tegenhoudt om lekker in je vel te zitten. Ik vind het zo leuk om andere mensen verder te begeleiden op hun pad en in die zin ben ik een psycholoog in hart en nieren. In mijn werk heb ik een open, directe en een positief kritische houding. Ik vind het belangrijk dat je een klik ervaart. En om samen met jou te bepalen wat er nodig is en vooral naar welk resultaat we toewerken.

Ik ben opgeleid tot kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit Utrecht en tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) bij het RCSW in Nijmegen. Ik heb werkervaring op verschillende gebieden zoals in de gesloten jeugdzorg, het gevangeniswezen en ook in de basis en specialistische gezondheidszorg met zowel kinderen, jongeren als (jong)volwassenen. Aanvullend heb ik in 2016 en 2017 de basis- en vervolgopleiding EMDR gevolgd en inmiddels ben ik sinds 2019 ook EMDR practitioner (VEN).

Naast mijn eigen psychologiepraktijk heb ik ook een coachingsbedrijf Innerpracht.

Registraties

KvK-nummer: 68214073
AGB-code: 94101444
AGB-code praktijk: 94063748
BIG-nummer: 19919194425
Lid van de VEN (EMDR vereniging)
Lid van de NVGzP