Over mij

Ik ben Marjolein Stokker (1981) en ben met veel enthousiasme mijn eigen praktijk gestart gericht op de behandeling van trauma, angst en zelfbeeldproblematiek.

Ik zou mezelf beschrijven als enthousiast, betrouwbaar, sociaal, een doorzetter, gevoelig, positief kritisch, perfectionistisch, moeder en betrokken op andere mensen. Ik heb altijd al fijn gevonden om andere mensen verder te helpen en in die zin ben ik een psycholoog in hart en nieren.

In mijn werk heb ik een open, directe en een positief kritische houding. Ik vind het belangrijk om samen met jou te bepalen wat er nodig is en naar welk resultaat we toewerken. Ik heb werkervaring op verschillende gebieden zoals in de gesloten jeugdzorg, het gevangeniswezen en ook in de basis en specialistische gezondheidszorg (GBGGZ en SGGZ) met zowel kinderen, jongeren als (jong)volwassenen.

Ik ben opgeleid tot kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit Utrecht en tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) bij het RCSW in Nijmegen. Dit betekent dat ik zowel kinderen, jongeren als volwassenen met diverse problematiek kan behandelen. Aanvullend heb ik in 2016 en 2017 de basis- en vervolgopleiding EMDR gevolgd en inmiddels ook EMDR practitioner (VEN).

Registraties

KvK-nummer: 68214073
AGB-code: 94101444
AGB-code praktijk: 94063748
BIG-nummer: 19919194425

Lid van de EMDR vereniging
Lid van de NVGzP