Vergoedingen

Werkwijze

Er vindt eerst een intakegesprek plaats, waarin besproken wordt wat je klachten zijn en wat je doelen zijn. Samen bepalen we dan welke vorm van behandeling het beste aansluit bij je klachten en wensen. Ook wordt besproken hoeveel behandelgesprekken er verwacht worden. De hoeveelheid sessies is afhankelijk van je aanmeldreden. In het geval van een enkelvoudige EMDR behandeling, is in de meeste gevallen 3 tot 5 sessies voldoende.Een intakegesprek duurt ongeveer een uur, een behandelsessie duurt gemiddeld 45-60 minuten.

Vergoeding

De praktijk is aangesloten bij Parnassia Groep (Stichting 1nP)Stichting 1nP heeft met alle verzekeraars contracten. Stichting 1nP is een gecertificeerd netwerkorganisatie van professionele hulpverleners die Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ biedt. Je behandeling bij de praktijk wordt door je verzekeraar aangemerkt als gecontracteerde zorg. Dit betekent dat er conform je eigen polisvoorwaarden wordt vergoed. In je polisvoorwaarden kun je zien welk percentage van het tarief vergoed wordt. Ik raad je aan altijd contact op te nemen met de zorgverzekeraar als je meer uitleg over uw polisvoorwaarden wil. Houd er rekening mee dat de zorgverzekeraar je eigen risico zal aanspreken.  Jouw behandeling wordt na afronding rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar gedeclareerd.

In het voorkomende geval dat een behandeling niet bij een zorgverzekeraar gedeclareerd kan worden of wanneer er sprake is van onderaannemerschap of de bewuste keuze een behandeling zelf te financieren hanteer ik voor 2019 een consulttarief van € 98,- voor een individueel gesprek van 45 minuten.

Privacystatement