Over het team

Marjolein Stokker – gz-psycholoog, traumatherapeut, praktijkhouder
Hallo, ik ben Marjolein! In 2018 ben ik gestart met De Witte Zebra, gespecialiseerd in de behandeling van trauma’s en beschadigende ervaringen rondom zwangerschap, bevalling, kraamtijd en jong moederschap. Sinds de start van mijn praktijk heb ik al meer dan 200 vrouwen mogen behandelen en begeleiden.

Mijn interesse voor alles rondom de geboortezorg en jong moederschap is gewekt door eigen ervaringen: verlies van 2 zwangerschappen, 3 voldragen zwangerschappen (en 3 prachtige kinderen ;)) en verschillende bevallingen. En ook hoe pittig het jonge moederschap kan zijn en welke verwachtingen je hier zelf bij kan hebben, die je enorm in de weg kunnen zitten. Tevens heb ik zelf ervaren dat er nog veel taboes zitten op het bespreken van de niet zo leuke ervaringen rondom deze periode. En dat alles is voor mij de aanleiding geweest om te starten met deze praktijk.

Ik ben intuïtief en heb een open en positieve houding. Ik vind het belangrijk dat je een klik ervaart, omdat je alleen dan tot goede resultaten kunt komen. Door mijn opleiding in en jarenlange ervaring als kinder- en jeugdpsycholoog heb ik echt gezien wat een goede basis kan betekenen voor kinderen. Juist door vrouwen te begeleiden beter in hun vel te zitten, heeft dit indirect zoveel invloed op de omgeving. En dat maakt het voor mij heel dankbaar werk.

Registraties: KvK-nummer: 68214073, AGB-code: 94101444, AGB-code praktijk: 94063748, BIG-nummer: 19919194425, Lid van de VEN (EMDR vereniging), Lid van het NIP